Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Hieronder kun je zien welke magazines al eerder zijn verschenen. Klik je op 'inhoud', dan kun je zien waarover in welke editie met liefde en passie is geschreven. Klik je op 'preview', dan kun je terugblikken op vooruitblikfilmpjes die op deze website werden gepresenteerd, voorafgaand aan het verschijnen van het magazine. Klik je op 'bestellen', dan kun je oude nummers bijbestellen om je verzameling compleet te maken. Want Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle edities van Bier!

Eerste editie BIER!

Eerste editie BIER!

Januari 2009 - Het eerste nummer van het nieuwe magazine BIER! is verschenen, het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier in Nederland. Het full colour magazine verschijnt vier keer paar jaar.Het glossy lifestyle magazine BIER! is een publieksblad (geen vakblad) en richt zich op de echte bierliefhebbers, maar met name ook op een grote groep van potentiële liefhebbers daaromhe...
Blader »Bestel »Abonneer »