Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Hieronder kun je zien welke magazines al eerder zijn verschenen. Klik je op 'inhoud', dan kun je zien waarover in welke editie met liefde en passie is geschreven. Klik je op 'preview', dan kun je terugblikken op vooruitblikfilmpjes die op deze website werden gepresenteerd, voorafgaand aan het verschijnen van het magazine. Klik je op 'bestellen', dan kun je oude nummers bijbestellen om je verzameling compleet te maken. Want Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Achtste editie BIER!

Achtste editie BIER!Achtste editie BIER!Achtste editie BIER!
 
September 2010 - Het achtste nummer van BIER!, het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier in Nederland, is 11 september verschenen. In dit magazine onder andere interviews met Manuela Kemp en Bavaria-directeur Peer Swinkels. Het full colour magazine verschijnt vier keer paar jaar.

Dit kwartaal in BIER!:
In de achtste editie van Bier! komen weer interessante onderwerpen en rubrieken aan bod. De redactie organiseerde een proeverij rond het thema 'De Derby der Lage Tripel landen'. Welk land maakt betere tripels, Belgie of Nederland? Verder komt de Belgische brouwerij Bavik van het Petrus-bier en Witterkerke Rose uitgebreid aan bod in een reportage. Hetzelfde geldt voor de Nederlandse brouwerij Us Heit in het Friese Bolsward. In de rubriek ‘Vrouw en Bier’ wordt de vroegere Amstel-dame Manuela Kemp geïnterviewd. Peer Swinkels, een van de directieleden van Bavaria, vertelt over zijn levensverhaal en over zijn Bavariababes. Uiteraard weer veel aandacht voor bierreizen. Dit keer maakte de redactie de Bierrronde van Vlaanderen (zie preview). In de rubriek Erkende Abdijbieren wordt aandacht besteed aan het ook in Nederland bekende bier Grimbergen. Smaakwetenschapper Peter Klosse is de persoon die de culinaire rubriek inhoud geeft en in de historische rubriek aandacht voor de voormalige ZHB brouwerij uit Den Haag. Verder ook weer aandacht voor alle andere vertrouwde rubrieken met heerlijk leesvoer voor de biergenieter!
 
« Archief