Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Hieronder kun je zien welke magazines al eerder zijn verschenen. Klik je op 'inhoud', dan kun je zien waarover in welke editie met liefde en passie is geschreven. Klik je op 'preview', dan kun je terugblikken op vooruitblikfilmpjes die op deze website werden gepresenteerd, voorafgaand aan het verschijnen van het magazine. Klik je op 'bestellen', dan kun je oude nummers bijbestellen om je verzameling compleet te maken. Want Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Zesde editie BIER!

Zesde editie BIER!Zesde editie BIER!Zesde editie BIER!
 
Maart 2010 - Het zesde nummer van BIER!, het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier in Nederland, is half maart verschenen. Het full colour magazine, dat vier keer paar jaar verschijnt, valt zaterdag 13 maart 2010 bij de abonnees op de mat. Op deze website kunt u lezen hoe u zich kunt abonneren op dit smakelijke magazine. Geïnteresseerde adverteerders kunnen hier meer informatie vinden over advertentietarieven en aanleverspecificaties.

In de zesde editie van Bier! komen onder andere de volgende onderwerpen en rubrieken aan bod: Een bezoek aan het klooster van Affligem en de brouwerij van het gelijknamige bier in Opwijk (België); een verslag van een bezoek aan de brouwerij van Mommeriete, direct langs de bekende wandelroute Het Pieterpad; een reportage over de Belgische Brasserie de Silly, een interview met de Belgische bierambassadeur Ben Vinken, uitgever van bierboeken en het Belgische Bierpassiemagazine en organisator van het Bierpassieweekend; een bourgondische bierreis in en om Maastricht met een bezoek aan drie verschillende brouwerijen; een interview met Frederique Spigt over haar biervoorkeuren; in de culinaire rubriek restaurant Lieve in Amsterdam, winnaar van de Bier- en Gastronomie Award 2010; in de historische rubriek aandacht voor de Amstel Brouwerij die dit jaar 140 jaar bestaat en een verhaal over de traditie van Palm Breweries. In de rubriek ‘Voorgeproefd’ worden zes complexe bieren van het type Vlaamse Bruine geproefd en beoordeeld door het proefpanel. Verder weer veel bekende terugkerende rubrieken met heerlijk leesvoer voor de biergenieter!
 
« Archief