Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Hieronder kun je zien welke magazines al eerder zijn verschenen. Klik je op 'inhoud', dan kun je zien waarover in welke editie met liefde en passie is geschreven. Klik je op 'preview', dan kun je terugblikken op vooruitblikfilmpjes die op deze website werden gepresenteerd, voorafgaand aan het verschijnen van het magazine. Klik je op 'bestellen', dan kun je oude nummers bijbestellen om je verzameling compleet te maken. Want Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Vijfde editie BIER!

Vijfde editie BIER!Vijfde editie BIER!Vijfde editie BIER!
 
December 2009 - Het vijfde nummer van BIER!, het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier in Nederland, is half december verschenen. Het full colour magazine verschijnt vier keer paar jaar. Op deze website kunt u lezen hoe u zich kunt abonneren op dit smakelijke magazine. Geïnteresseerde adverteerders kunnen hier meer informatie vinden over advertentietarieven en aanleverspecificaties.

In de vijfde editie van Bier! komen onder andere de volgende onderwerpen en rubrieken aan bod: Een exclusief bezoek aan de brouwerij van Trappistenklooster Rochefort in de rubriek Typisch Trappisten; een verslag van een bezoek aan de brouwerij van Brand, waar het echte 'Brandgeveul' nog leeft; een reportage over de Belgische brouwerij Du Bocq waar ook voor anderen wordt gebrouwd; een interview met de Nederlandse bierambassadeur Peter van der Arend, tevens eigenaar van de gerenommeerde biercafes 't Arendsnest en BeerTemple in Amsterdam; een aanstekelijke bierfietsreis in en om het Belgische Gent met een bezoek aan vier verschillende brouwerijen; een interview met Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, over haar biervoorkeuren; in de culinaire rubriek vertelt Jac Wezenbeek van het Roosendaalse Caruso over bier en gastronomie; in de historische rubriek aandacht voor het verval van de Oranjeboombrouwerij en een lekker verhaal over Winterbieren. In de rubriek voorgeproefd worden tien bekende en minder bekende bockbieren geproefd en beoordeeld door het proefpanel. Verder weer veel bekende terugkerende rubrieken met heerlijk leesvoer voor de biergenieter!
 
« Archief