Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Hieronder kun je zien welke magazines al eerder zijn verschenen. Klik je op 'inhoud', dan kun je zien waarover in welke editie met liefde en passie is geschreven. Klik je op 'preview', dan kun je terugblikken op vooruitblikfilmpjes die op deze website werden gepresenteerd, voorafgaand aan het verschijnen van het magazine. Klik je op 'bestellen', dan kun je oude nummers bijbestellen om je verzameling compleet te maken. Want Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Derde editie BIER!

Derde editie BIER!Derde editie BIER!Derde editie BIER!
 
Juni 2009 - Het derde nummer van BIER!, het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier in Nederland, is eind juni verschenen. Het full colour magazine verschijnt vier keer paar jaar.

In de derde editie van Bier! komen onder andere de volgende onderwerpen en rubrieken aan bod: een exclusief interview met de Belgische biergoeroe en -schrijver Jef van den Steen en een interview met Marielle Bastiaansen over haar biervoorkeur. Een bezoek aan de Nederlandse brouwerij De Prael in Amsterdam en de Belgische brouwerij Lefebvre. Een aan te bevelen bierreis door West-Vlaanderen met bezoeken aan het Poperings Hopmuseum, brouwerij St. Bernardus en de Abdij van Westvleteren. Een interessante proeverij van Weizenbieren met een vergelijk tussen Nederlandse en Duitse tarwebieren. En een interessant bezoek aan de brouwerij Koningshoeven oftewel het trappistenklooster waar de Nederlandse trappistenbieren van La Trappe worden gebrouwd. Verder weer veel bekende terugkerende rubrieken met heerlijk leesvoer voor de biergenieter!
 
« Archief