Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Hieronder kun je zien welke magazines al eerder zijn verschenen. Klik je op 'inhoud', dan kun je zien waarover in welke editie met liefde en passie is geschreven. Klik je op 'preview', dan kun je terugblikken op vooruitblikfilmpjes die op deze website werden gepresenteerd, voorafgaand aan het verschijnen van het magazine. Klik je op 'bestellen', dan kun je oude nummers bijbestellen om je verzameling compleet te maken. Want Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Tweede editie BIER!

Tweede editie BIER!Tweede editie BIER!Tweede editie BIER!
 
Maart 2009 - Het tweede nummer van BIER!, het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier in Nederland, is eind maart verschenen. Het full colour magazine verschijnt vier keer paar jaar. Op deze website kunt u lezen hoe u zich kunt abonneren op dit smakelijke magazine. Geïnteresseerde adverteerders kunnen hier meer informatie vinden over advertentietarieven en aanleverspecificaties.

In de tweede editie van Bier! komen onder andere de volgende onderwerpen en rubrieken aan bod: Een exclusieve reportage van binnen de muren van het trappistenklooster De Achelse Kluis, waar brouwer broeder Jules uitlegt hoe mooi het brouwen van trappistenbier is. Maar ook een bierreis langs vier brouwerijen in Zeeland, de ergernissen van Alfa Brouwerij-eigenaar Harry Meens, een interview met Chris Bauweraerts, de geestelijk vader van La Chouffe kabouterbier, een bezoek aan de Belgische Brouwerij Dubuisson van de bijzondere Bush-bieren, de rubriek Voorgeproefd waarin een aantal trendy en hoppige IPA-bieren worden beoordeeld, topkok Eugène van Angelbeek over zijn culinaire kijk op bier, een interview met radio-DJ Marisa Heutink over haar voorliefde voor Mort Subite, een kijkje bij een glazenverzamelaar met ruim 10.000 exemplaren, een bezoek aan het Duitse Diebels in de rubriek Wereldbieren, een historisch verhaal over 600 jaar brouwerijgeschiedenis in Dordrecht, en veel meer interessant leesvoer over speciaalbier.
 
« Archief