Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Hieronder kun je zien welke magazines al eerder zijn verschenen. Klik je op 'inhoud', dan kun je zien waarover in welke editie met liefde en passie is geschreven. Klik je op 'preview', dan kun je terugblikken op vooruitblikfilmpjes die op deze website werden gepresenteerd, voorafgaand aan het verschijnen van het magazine. Klik je op 'bestellen', dan kun je oude nummers bijbestellen om je verzameling compleet te maken. Want Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Vierde editie BIER!

Vierde editie BIER!Vierde editie BIER!Vierde editie BIER!
 
September 2009 - Het vierde nummer van BIER!, het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier in Nederland, is half september verschenen. Het full colour magazine verschijnt vier keer paar jaar. Op deze website kunt u lezen hoe u zich kunt abonneren op dit smakelijke magazine. Geïnteresseerde adverteerders kunnen hier meer informatie vinden over advertentietarieven en aanleverspecificaties.

In de vierde editie van Bier! komen onder andere de volgende onderwerpen en rubrieken aan bod: Een exclusief bezoek aan de brouwerij van Trappistenklooster Westmalle in de rubriek Typisch Trappisten; een verslag van een bezoek aan de Budelse brouwerij die steeds meer haar vleugels uitspreidt; een reportage over de Belgische brouwerij Bockor waar bijzondere brouwsels worden afgeleverd; een interview met bierkenner en keurmeester Derek Walsh die waarschuwt voor de opkomst van de Amerikaanse bieren; een aanstekelijke bierreis door de Overbetuwe met een bezoek aan vier verschillende brouwerijen; een portret van een markante bierdoppenverzamelaar en een smaakpapillen strelend verhaal over Hefeweisbier Dunkel. In de rubriek voorgeproefd worden zes verschillende stoutbieren beoordeeld door het proefpanel en de vraag is of stoute dromen over smaakvolle stoutbieren waargemaakt kunnen worden. Verder weer veel bekende terugkerende rubrieken met heerlijk leesvoer voor de biergenieter!
 
« Archief