Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Alle uitgaven Bier!

 

Adverteren

BIER! is een onafhankelijk smaakmakend glossy magazine over speciaalbier, interessant voor adverteerders uit de brouwerijwereld, horeca/biercafés, reiswereld en aanverwante onderwerpen. BIER! verschijnt vier keer per jaar en biedt GEEN ruimte voor advertorials. De redactie volgt met name de biercultuur in Nederland en Belgie. We nemen een kijkje achter de kloosterschermen van de trappistenbrouwerijen. We gaan op zoek naar de historie van de abdijbieren. We zijn te gast bij kleine en grote brouwerijen. Kenners en liefhebbers nemen plaats in onze proefpanels om bieren binnen een bepaald thema voor te proeven. We schrijven over bierboeken en biernieuws. We interviewen 'VIP's' uit de bierwereld en vrouwen die van lekker bier houden. We besteden ruim aandacht aan bier en gastronomie en de opkomst van speciaalbier in de culinaire wereld. En nog veel meer...
 
REDACTIEFORMULE BIER!
BIER! Is het enige onafhankelijke glossy magazine over speciaalbier. De redactionele formule bestaat uit interviews met iconen uit de bierwereld en met liefhebbers en kenners. Verder is er veel aandacht voor brouwerijbezoek, reisverslagen langs brouwerijen, proeverijen van bijzondere bieren door deskundigen, biernieuws, vrouwen en bier, opiniërende columns, bierverzamelaars en al het andere dat de wereld van speciaalbier te bieden heeft. Het magazine kenmerkt zich door een trendy opmaak en belevingsvolle fotografie. BIER! wil in haar magazine een onafhankelijk platform creëren voor kleinere en grote brouwers van speciaalbieren teneinde hun inspirerende verhaal over het voetlicht te brengen bij de doelgroep.

DOELGROEP BIER!
De doelgroep van Bier! wordt gevormd door alle genieters van speciaalbieren, zowel kenners als liefhebbers.
Daarnaast richt Bier! zich vooral ook op lokale brouwerijen, slijterijen en (ABT)-cafe’s die zich in bier hebben gespecialiseerd. Tot de doelgroep van Bier! behoren zowel jonge als oudere mannen en vrouwen die zich regelmatig (ook proevend) verdiepen in speciaalbier. Daarnaast richt Bier! zich op de grote groep pilsdrinkers die ook wel eens een ander bier willen proeven en daar meer over willen weten. Ook richt Bier! zich op de culinaire wereld van bier en gastronomie.

ADVERTENTIETARIEVEN
Adverteren in BIER! en plaatsen banner op website www.biermagazine.nl

Door een advertentie te plaatsen in BIER! bereikt u een specifieke doelgroep en nichemarkt van biergenieters en –liefhebbers. Het magazine verschijnt in een oplage van 12.000 exemplaren.  Door de glossy uitstraling is het magazine een absolute verrijking voor de leestafels en heeft het zeker een bewaarfunctie. Advertenties van brouwers, slijterijen en specialiseerde biercafés krijgen de aandacht die ze verdienen. BIER! beschikt tevens over een professionele website waarop banners geplaatst kunnen worden, met doorklik naar eigen website.  

 

Tarief 1x

Tarief 2x

Tarief 4x

Combinatie met banner website:

1/1 pagina fc

€ 1.650,-

€ 1.575,-

€ 1.500,-

10 % korting totaalprijs

½ pagina fc

€ 875,-

€ 840,-

€ 795,-

10 % korting totaalprijs

¼ pagina fc

€ 450,-

€ 425,-

€ 410,-

10 % korting totaalprijs

 Bladspiegel: 230 x 300 mm. Aanleverspecificaties: CPDF. Toeslag speciale positie: € 200,-

 Opmaakkosten

Mocht u niet over een kant en klare advertentie beschikken, dan kunnen wij deze voor u opmaken op basis van uw materiaal. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

1/1 pagina

½ pagina

¼ pagina

€ 500,-

€ 350,-

€ 250,-

 Tarieven banner op www.biermagazine.nl

Banner van formaat:

Per kwartaal:

Per jaar:

Combinatie met advertentie:

plaatsing op de homepage

€ 300,-

€ 1.000,-

10 % korting totaalprijs

plaatsing op een vervolgpagina

€ 200,-

€ 700,-

10 % korting totaalprijs

 

AANLEVERSPECIFICATIES
Formaten:
1/1 pagina aflopend (bladspiegel) 230 x 300 mm
1/1 pagina niet aflopend (zetspiegel) 202 x 272 mm
Liggend ½ pagina 202 x 133 mm
Staand ¼ pagina 98 x 133 mm
Liggend 1/8 pagina 98 x 64 mm

Advertenties kunnen digitaal op dvd of cd-rom worden aangeleverd of per email naar:
adverteren@biermagazine.nl

Gelieve het materiaal in Certified PDF of PDF aan te leveren.