Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Bieragenda

   

  Bier! houd je graag op de hoogte van zoveel mogelijk bierevenementen in Nederland en Belgie. Hoewel we streven naar volledigheid, zijn we altijd afhankelijk van de aanlevering van data, kopij en persberichten van de organisaties die de evenementen op touw zetten. Zin in een bierevenement? Kijk hieronder waar en wanneer je terecht kunt.

  Bieragenda

  Hop over de grens 2018

  WAARBaarle-Nassau-hertog
  WANNEER08-04-2018 om 13:00 uur
  TOT25-01-2018 om 19:00 uur

  Baarle-Nassau/Hertog krijgt zijn tweede editie van het bierfestival “Hop over de Grens” waarvan de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Twee bierlanden treffen elkaar op de grens. Nederlandse en Belgische bierbrouwers zullen hun beste bieren tonen en laten proeven, midden in het centrum van Baarle-Hertog op het plein tussen de Loswal en de Stationsstraat.

  De opbrengsten gaan dit jaar naar Stichting Ithemba.
  Dit is een Belgische organisatie die kinderen helpt (goed) onderwijs te volgen in Tanzania. Dit doen zij door ondersteuning op educatief en materieel vlak. Ithemba sponsort ook een groot aantal kinderen.

  ​​
  « Terug naar overzicht