Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Bier! houd je graag op de hoogte van zoveel mogelijk bierevenementen in Nederland en Belgie. Hoewel we streven naar volledigheid, zijn we altijd afhankelijk van de aanlevering van data, kopij en persberichten van de organisaties die de evenementen op touw zetten. Zin in een bierevenement? Kijk hieronder waar en wanneer je terecht kunt.

Bieragenda

Jubileum Tap-Take-Over Van Moll

WAAREindhoven
WANNEER15-10-2017 om 15:00 uur
TOT28-09-2017 om 01:00 uur

Op 11 oktober is het alweer 4 jaar geleden dat Van Moll de deuren van hun brewpub aan de Keizersgracht in Eindhoven open gooiden. Om dat te vieren organiseren zij op zondag 15 oktober een mega tap take-over. Maar waar normaal Van Moll een gastbrouwer uitnodigt om te laten proeven wat voor bieren er uit hun ketels komen, neemt Van Moll dit keer zelf alle taps over: uit alle 24 aanwezige taps zal Van Moll bier vloeien.

Van Moll vroeg voor de gelegenheid alle leden van het team om een bier te verzinnen dat daarna in de brouwerij aan de Keizersgracht gebrouwen werd. Dat betekent dus dat er op 15 oktober maar liefst 13 volledig nieuwe Van Moll bieren hun premiere beleven.

Entree: Gratis
« Terug naar overzicht