Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Bier! houd je graag op de hoogte van zoveel mogelijk bierevenementen in Nederland en Belgie. Hoewel we streven naar volledigheid, zijn we altijd afhankelijk van de aanlevering van data, kopij en persberichten van de organisaties die de evenementen op touw zetten. Zin in een bierevenement? Kijk hieronder waar en wanneer je terecht kunt.

Bieragenda

10e Arcener Oktoberfest

WAARArcen
WANNEER20-10-2017
TOT22-10-2017

20, 21 en 22 oktober is het weer zover het 10e Arcener Oktoberfest, met dit jaar een totaal vernieuwde ingerichte tent en lichtshows vanwege het 10 jarig jubileum. Zoals vanouds met de sfeer en bands zoals Die Powerhosen en de Rosentaler. Op zondag vindt wederom de Schlager und Familienmittag plaats met vele leuke entertainment voor de kinderen, het eenmalige reünie optreden van Immerklem, de band die in 2010 is gestopt. Zij waren bij de eerste editie ook aanwezig.

Kaarten zijn op www.oktoberfestarcen.nl verkrijgbaar, het evenement vindt plaats op Kruisweg 43 5944 EM te Arcen (het weiland tegenover de Hertog Jan brouwerij)
« Terug naar overzicht