Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Recent biernieuws

 • Renovatieproject Hogeschoolplein Leuven krijgt stadsbrouwerij

  Na voorbereidingen van ruim vijf jaar is op het gezellige Hogeschoolplein in Leuven de bouw gestart voor het grote renovatieprojec...

  Lees verder »
 • Nu ook een vestiging van De Prael in Groningen

  De Prael Groningen aan het Boterdiep 75 heeft de deuren officieel geopend. De verbouwing van het pand zit erop en het Proeflokaal ...

  Lees verder »
 • Ticketverkoop voor Toer de Geuze-bussen begonnen

  Sinds 1997 organiseert de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) om de twee jaar de Toer de Geuze. Dit opendeurweekend...

  Lees verder »
 
Beerwulf zorgt voor kakelverse IPA

Beerwulf zorgt voor kakelverse IPA

Datum: 08-01-2019

IPA werd ooit bedacht om bier extra lang houdbaar te maken; moderne IPA’s moet je zo vers mogelijk drinken. De hopsoorten in de oorspronkelijke bieren waren alleen bedoeld de houdbaarheid te verlengen en deed niets met de smaak. Vandaag de dag gaat het juist alleen nog maar om die smaak. Om iedereen de smaak van een verse IPA te laten ervaren, sloeg Beerwulf de handen inéén met de brouwers van Kompaan, ’t Uiltje, Frontaal en Oedipus: in januari bezorgt Beerwulf verse IPA’s van deze brouwers aan je deur!

Vier bieren
De vier bieren werden op dinsdag 8 januari jl. tijdens de nieuwjaarsreceptie van Beerwulf bij Oedipus Brewing in Amsterdam gepresenteerd. Lisette Olde Scheper (inkoop Beerwulf) kan de keuze voor de 'Fresh IPA' het beste toelichten: “We hebben met de brouwers strakke afspraken gemaakt, zodat de bieren zo kort mogelijk voor de uitlevering aan ons warehouse op 7 januari werden afgevuld. Sinds dinsdag 8 januari kan je ze bestellen en dan heb je 24 uur later kakelverse IPA in huis!”.

16 IPA's in een pack
De ‘Fresh IPA’ van Kompaan, ’t Uiltje, Frontaal en Oedipus zijn te bestellen zolang er voorraad is. Bestel ze zo snel mogelijk, want hoe eerder je ze hebt, hoe verser! Natuurlijk heeft Beerwulf.com naast de Fresh IPA's, ook een uitgebreid assortiment 'normale' IPA's die je hier kunt bestellen. Beerwulf selecteerde zestien IPA's voor je in het Beerwulf IPA pack. Zo kun je op je gemak proberen welke IPA jou het beste bevalt.

Veel keus
Op Beerwulf.com kun je meer dan 900 bieren van meer dan 150 craft brouwers uit meer dan 20 landen vinden. Deze bijzondere bieren kun je bestellen en binnen 24 uur bij jou thuis laten afleveren. Om het je wat makkelijker te maken, heeft Beerwulf packs samengesteld die bestaan uit verschillende speciaalbieren. Ideaal om bijvoorbeeld verschillende IPA’s te proeven en je eigen favoriete IPA te ontdekken. Het Beerwulf IPA pack kost €34.95 en je hoeft geen verzendkosten te betalen.


« Terug naar overzicht