Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Recent biernieuws

 • Wie wordt Bierman/-vrouw van het jaar 2018?

  De wintereditie van Bier! magazine is verschenen. In de 41e editie van Bier! staat voor het derde achtereenvolgende jaar de Bier! ...

  Lees verder »
 • Thuysfluiter (licht) en Smoke House Eagle (zwaar) Entree Huisbier van het Jaar

  Thuysfluiter (licht) van café Thuys in Amsterdam en Smoke House Eagle (zwaar) van Franks Smoke House, eveneens in Amsterdam, zijn...

  Lees verder »
 • Jelle Cleymans voegt nieuwe hopoogst toe aan 'Palm hopgave 2018'

  Op maandagavond 3 december zakten 475 bierliefhebbers voor de ‘Palm Hopgave’ naar de brouwerij in het Belgische Steenhuffel af...

  Lees verder »
 
Uiltje en Bier&cO gaan samenwerken

Uiltje en Bier&cO gaan samenwerken

Datum: 01-03-2018

Uiltje Brewing Company en Bier&cO gaan per 1 maart 2018 een intensieve samenwerking aan waarin beide bedrijven zich concentreren op dat waar zij goed in zijn. Uiltje Brewing Company, ‘monomaan gericht op het brouwen van f*cking goed bier’, gaat zich volledig toeleggen op dat brouwen. Bier&cO, dé speciaalbierleverancier, zal dat bier verkopen en zo snel en vers mogelijk in Nederland distribueren.

Versheid
In rap tempo heeft Uiltje Brewing Company naam gemaakt met onderscheidende en smaakrijke bieren. De wereldwijd gerespecteerde website Ratebeer, een platform waarop bierliefhebbers wereldwijd bieren en brouwerijen beoordelen, plaatste de brouwerij recent zelfs in de top-100 van ’s werelds beste brouwers. De sneltreinvaart waarin de brouwerij zich sinds de start in 2012 heeft ontwikkeld stelde haar uiteindelijk voor de vraag of zij nog langer zelf voor de distributie van haar bieren moest zorgdragen.

Perfecte aanvulling op portfolio
“Bier is vers op zijn lekkerst en moet dus zo snel mogelijk van de brouwerij naar de winkel of kroeg worden gebracht,” stelt CEO Gaius Voûte van Bier&cO. “Wij beschikken niet alleen over een toegewijd team van bierspecialisten die de bieren van Uiltje Brewing Company landelijk onder de aandacht gaan brengen, ook hebben wij een ijzersterk en op snelle levering gerichte logistieke operatie. Uiltje Brewing Company vinden wij een geweldige brouwerij en het is een perfecte aanvulling op ons mooie portfolio van ambachtelijke en onafhankelijke brouwerijen.”

Gedeelde visie
“Bieren van Uiltje Brewing Company onderscheiden zich door vernieuwende ideeën, gekke creativiteit en hun uitgesproken hopkarakter. Juist bij deze aromatische bieren is het zaak deze snel bij de bierliefhebber te krijgen omdat ze idealiter knettervers gedronken worden. In Bier&cO hebben wij een partner gevonden die niet alleen deze visie volledig deelt maar ook zorg kan dragen voor een perfecte uitvoering ervan. Nu zij de distributie grotendeels van ons overneemt, iets waar zij ijzersterk in is, kunnen wij ons met een gerust hart volledig wijden aan het brouwen van schandalig goed bier,” aldus eigenaar-oprichter Robbert Uyleman van Uiltje Brewing Company.

« Terug naar overzicht