Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Recent biernieuws

  • Bier! magazine viert 10-jarig bestaan met 40e editie

    Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is op de stand van Kenniscentrum voor Bier de 40e editie van Bier! magazine gelanceer...

    Lees verder »
  • Tynt Meadow van trappisten Mount Saint-Bernard nu internationaal erkend

    Sinds afgelopen juni wordt trappistenbier ook gebrouwen in Engeland. Tynt Meadow, het donkere bier gebrouwen in de Abdij van Mount...

    Lees verder »
  • 6e editie Bierfestival Mechelen

    Tijdens het weekend van 21 tot 23 september vindt de 6e editie plaats van Bierfestival Mechelen. Dit festival wordt georganiseerd ...

    Lees verder »
 
Is That CEDAR Spelt Ryeght?

Is That CEDAR Spelt Ryeght?

Datum: 03-02-2018

De ontdekkingsreis van Jopen begon met 'Is That Spelt Ryeght?', een Imperial Porter met spelt-, roggemout en Engelse hoppen. Dit resulteerde in een zeer volmondige Porter met tonen van chocolade en een stevige hopbitterheid.

Cederhout
Maar... wat als je tijdens het lageren cederhout toevoegt? Cederhout staat erom bekend dat het veel aroma's loslaat en de smaak van een bier verrijkt. De Imperial Porter is getransformeerd in een nieuw, uniek exemplaar: Is That CEDAR Spelt Ryeght? Deze Imperial Porter is gebrouwen in beperkte oplage. In de smaak voert cederhout de boventoon. Dit vloeit over naar een anijsachtige, kruidige smaak door de roggemout met aroma’s van cederhout, esters en karamel. Bovendien licht fruitig door het hoge alcoholpercentage. In de afdronk ontdek je chocolade, hinten van anijs en kokos.

« Terug naar overzicht